You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

06.05.2024 08:49:07

PREOKRET U ZADNJI ČAS ILI?

On bi trebao vratiti Manchester United na stare staze, ali jednim potezom malo su ga zbunili

Erik ten Hag, trener Ajaxa, najveći je favorit u utrci za novog trenera Manchester Uniteda.

Manchester United i dalje je u potrazi za čovjekom koji bi trebao biti dugoročno rješenje na njihovoj klupi.

Brojna imena su se pritom izvrtila i kao glavni kandidat trenutno figurira Erik ten Hag, trener koji je s Ajaxom napravio sjajan posao u proteklih pet godina, kako na rezultatskom, tako i na razvojnom planu.

Stvari su otišle toliko daleko da se Ten Hag protekli tjedan susreo s čelnicima Crvenih vragova i već su odradili razgovore o metodama kojima misli posrnulog velikana vratiti u vrh engleskog i svjetskog nogometa.

No, poslije toga nastao je muk. Naime, Nizozemac je ostao iznenađen time što još uvijek nije dobio službenu ponudu za potpis ugovora.

Pochettino i Luis Enrique žele na klupu Manchester Uniteda

Rekao im je da njemu novac nije problem budući da i mimo nogometa ima milijune zarađene od obiteljskog biznisa. Oni su, pak, ostali impresionirani načinom i pedantnošću koju je iskazao pričajući o viziji koju ima, ali (zasad) je na tome sve i ostalo.

Engleski mediji uspjeli su prodrijeti u prave razloge ovakvog stava Uniteda. Na Old Traffordu prije potpisa ugovora s Ten Hagom žele obaviti razgovore s druga dva trenera koja im se nude, Mauricijom Pochettinom i Luisom Enriqueom.

U svakom slučaju, cijela ova priča uskoro bi trebala dobiti rasplet, a navijači Uniteda saznati tko je čovjek pod čijim će vodstvom njihov klub pokušati uzletjeti do visina na kojima je boravio kada je na klupi sjedio legendarni Sir Alex Ferguson.