You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

28.03.2024 22:46:27

"ZNAM DA ZVUČI ČUDNO, ALI..."

Najlošiji gubitnik godine, danski izbornik, još jednom zaprepastio izjavom: "Mogli smo slaviti s 10 razlike"

Danski izbornik ponovno je imao nekoliko bisera koje je izjavio nakon poraza njegove reprezentacije od Hrvatske u borbi za broncu.

Nakon što njegova reprezentacija više od 17 minuta nije postigla pogodak Hrvatskoj u završnici utakmice za broncu na Europskom prvenstvu, izbornik Jesper Jensen imao je hrabrosti stati pred kamere i za sve okriviti - sutkinje.

"Smiješno i groteskno. Sutkinje su nas pritiskale. Ovo nisam vidio 20 godina. Trčale su okolo i razgovarale s Hrvaticama na balkanskom jeziku. Nije to bio tako visok nivo, a sutkinje su favorizirale Hrvatsku. Poklonile su im dosta lopti. Bilo je to poput igranja na Balkanu prije 20 godina, gdje ste znali da ste prevareni prije početka meča", jadao se nakon utakmice.

"Prije početka Eura odmah bih pristao na to da igramo protiv Hrvatske za broncu. Ne moramo izmišljati ništa novo da bismo pobijedili", rekao je uoči utakmice za treće mjesto izbornik danskih rukometašica Jesper Jensen.

Osim tih nebuloznih izjava Jensen je imao još nekoliko njih za dansku televiziju TV2.

"Žao mi je. Imam grčeve u želucu zbog ovog neuspjeha. Čestitam Hrvatskoj jer je igrala pod svojim uvjetima. Vratili smo se nakon početka 0:3 i poveli 7:4. Imali smo nekoliko jako dobrih prilika da se odvojimo nakon toga. Da smo u tome uspjeli, mogli smo dobiti ovaj meč s 10 golova razlike. To zvuči malo čudno nakon što smo upravo izgubili sa šest razlike", izjavio je očito malo pogubljeni izbornik.