You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

17.05.2024 16:18:12

NOVA PONUDA

Mandžo je trenutno bez kluba, ali mogao bi se vratiti u La Ligu.

Mario Mandžukić trenutno je slobodan igrač, a prema izvještajima iz Španjolske, mogao bi se vratiti u La Ligu jer je Celta Vigo spremna ponuditi mu ugovor.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Mario Mandžukić (34) nedavno se našao na meti Bešiktaša koji ga je htio dovesti pred kraj ljetnog prijelaznog roka.

Našao se Mandžo i na popisu želja šefova Bayerna, kada su bili u potrazi za rezervnim napadačem.

- Mandžukić bi mogao biti jedna od opcija. Hrvat je 2013. godine bio sastavni dio prve trostruke krune koju je osvojio Jupp Heynckes, a trenutačno je bez kluba - pisali su tada njemački mediji.

Godinama je igrao na visokoj razini u klubovima kao što su Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico i Juventus, a početkom godine potpisao je za katarski Al-Duhail gdje se nije dugo zadržao. 

Za otpisanog igrača Juventusa, platili su  pet i pol milijuna eura odštete, potpisali našeg napadača na godinu i pol, a ugovor je navodno vrijedio oko 11 milijuna eura.

Mandžukić je trenutno slobodan igrač bez kluba, ali izgleda da bi opet mogao zaigrati u La ligi. 

Celta Vigo, četvrta odozdo na ljestvici sa osvojenih samo sedam bodova i pobjedom u pet utakmica, zainteresirana je za bivšeg napadača Juventusa i Bayerna, te mu je prema španjolskim izvještajima spremna ponuditi ugovor.