You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

14.05.2024 23:40:25

ISPADANJE IZ LIGE PRVAKA

Mbappe se oglasio nakon poraza od Reala: "Što god se dogodilo, bit ćemo zajedno"

Kylian Mbappe zabio je gol za PSG u porazu od Real Madrida u osmini finala Lige prvaka u Madridu.

Kylian Mbappe zabio je dva pogotka Real Madridu u osmini finala Lige prvaka, ali to nije bilo dovoljno da PSG osigura plasman u četvrtfinale najelitnijeg europskog natjecanja.

Nakon teške i neprospavane noći sjajni napadač oglasio se na Instagramu i izrazio žaljenje jer su okončali svoj europski put za ovu sezonu.

"Ovo je teško vrijeme za nas. Liga prvaka je bila važan cilj, ali nismo uspjeli. Sezona još uvijek nije gotova i što god se dogodilo bit ćemo zajedno i odlučni do kraja sezone. Hvala svim navijačima koji nas podržavaju i koji su bili uz nas", napisao je Mbappe koji bi narednog ljeta mogao pojačati redove "kraljevskog kluba" kao slobodan igrač jer mu istječe ugovor s PSG-om.

Dani Alves nahvalio Kyliana Mbappea

Podsjetimo, u prvom susretu osmine finala Lige prvaka igranom na Parku Prinčeva u Parizu, Mbappe je zabio jedini pogodak na susretu u drugoj minuti sudačke nadoknade, a sjajno je odigrao i uzvratni susret u Madridu.

U 39. minuti susreta neuhvatljivi Mbappe je pobjegao obrani Real Madrida i zabio za veliko vodstvo na Santiago Bernabeu. Iako su svi pomislili da će se Real teško izvući iz tog ponora, sjajni Karim Benzema je hat-trickom "uništio" Parižane i izbacio ih iz Lige prvaka.

"Pokušavam uhvatiti brzog Kyliana", duhovito je prokomentirao Dani Alves uz videozapis na kojem je trčao svom snagom.

"Dame i gospodo, reći ću vam isto što mi je jednom rekao prijatelj i bivši suigrač: nogometaši koji idu preko 30 km/h moraju promijeniti profesiju", zaključio je standardni član najsjajnije Barcelonine momčadi.