You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

11.05.2024 15:30:59

KAKVA ĆE TO LICITACIJA BITI...

Real dobio opasnu konkurenciju: U igru za nezadovoljnog Mbappea uletio još jedan gigant

Kraljevski klub ima pole-position u ovoj utrci, ali čini se kako cijeli posao neće ići onako glatko kako su očekivali.

Vrijeme prolazi, kraj prijelaznog roka se bliži i sve je izvjesnije da Kylian Mbappe neće ovo ljeto otići iz PSG-a.

Francuski reprezentativac ima važeći ugovor s Parižanima do 30. lipnja 2022., ali je od ranije slao signale kako misli promijeniti sredinu. Konkretno, njegov plan je prelazak u Real Madrid čiji predsjednik Florentino Perez ne krije kako mu je Mbappe glavna meta.

Situacija se nije ništa promijenila niti s dolaskom Lionela Messija u Pariz. Dapače, Mbappe je to osjetio kao udar na vlastiti ego, rekavši u otvorenom razgovoru predsjedniku Nasseru Al-Khelaifiju da je ustrajan u svojoj namjeri napuštanja PSG-a.

Al-Khelaifi i njegovi suradnici ga ne misle pustiti već žele vidjeti barem jednu sezonu na djelu pakleni trio Messi – Neymar – Mbappe. Stoga je realnije očekivati da će Francuz napustiti PSG u ljeto iduće godine kao slobodan igrač, bez odštete.

Kad krene licitacija Reala i Uniteda...

Real će mu dati astronomsku plaću, to nije sporno, ali neće biti jedini legitimni kandidat za njegovo dovođenje. Kako javlja ESPN, Mbappea će htjeti dovesti i Manchester United.

Crvenim vragovima očajnički treba neko ime iz najužeg kruga onih najvećih svjetskih zvijezda, kako bi se vratili na stare staze te će već u siječnju započeti operaciju dovođenja francuskog napadača.

United, u kojem postoji jako puno igrača s tjednim plaćama većima i od 200.000 funti, neće imati problema zadovoljiti financijske apetite Mbappea. Pitanje je samo što će u konačnici prevagnuti odnosno za koju će se opciju odlučiti igrač i njegova obitelj...