You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

06.05.2024 04:22:40

PREVID SUCA

Trener i junak utakmice složni oko sporne situacije: "Ono je apsolutno bio penal!"

Modri su odigrali samo 1:1 protiv Legije u 3. pretkolu Lige prvaka, a Damir Krznar i Bruno Petković slažu se kako je sudac teško kiksao.

Hrvatski prvak Dinamo je odigrao samo 1:1 s Legiom u uvodnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka, ali veseli način na koji su Modri odigrali i slažu se kako su favoriti i pred uzvrat u Varšavi, no to moraju potvrditi i na terenu 10. kolovoza.

"Zahtjevna utakmica, ali imali smo više od igre. Imali smo dvije, tri izuzetno dobre prilike. Praktički kad smo terbali povesti 2:0, primili smo gol. Vidjeli smo da smo bolji i potvrdit ćemo to u Varšavi, nema nam druge," rekao je trener Damir Krznar pa prepustio riječ strijelcu Bruni Petkoviću.

"Rezultat je jedino mjerilo, to što smo bolji na kraju je rezultiralo što smo jednaki. Mislimo da smo bolji, ali čeka nas pakao tamo i nadamo se prolasku,“ rekao je Petković.

Previd suca

Iskusni španjolski sudac Alberto Lahoz nije imao dobro večer i nekoliko je puta propustio reagirati, ali detalj iz sudačke nadoknade još će ga dugo progoniti.

"Start u sudačkoj nadoknadi? Ne mogu vratiti što je bilo, uvjeren sam da je jedanaesterac. Ne znam zašto nema VAR-a u ovim pretkolima. Ne znam jel štede ili što. Nema smisla sad plakati za prolivenim mlijekom. Idemo sad se spremiti za uzvrat," smatra Bruno.

"Dijelim mišljenje Brune. Previd suca. To je sastavni dio igre. Kako griješe igrači, griješe i suci, ali mi moramo biti jači od toga. Moramo krenuti u drugoj utakmici kao u ovoj prvoj i vjerovati u prolaz," ubacio se Krznar.

"Imali smo malih problema u pokrivanju kod njihovog ulaska u zadnju zonu. Pokušat ćemo to riješiti nekakvim presingom i u uzvratu ih ugroziti puno bolje,“ smatra Krznar.

Bez straha u Poljskoj

Petković se ne boji gostovanja u Poljskoj:

"Navijači su uvijek vjetar u leđa, ali dok ne uđu u teren smo 11 na 11. Mislim da imamo dovoljno iskustvo za nositi se s takvim pritiskom u ovoj utakmici,“ dodao je Bruno.

Sad slijedi sedam dana odmora jer je gostovanje u Istri za vikend odgođeno:

"Dobro će nam doći jer smo igrali ubitačan ritam, a i odradit ćemo dva regeneracijska treninga koji će nam dobro doći u analizi pred uzvrat,“ podvukao je Krki.