You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

22.10.2024 11:37:34

uzbudljivi susreti

Nevjerojatni rezultati u Ligi prvaka: Bayern izgubio nakon sedam godina u grupi, poražen i Real Madrid

Iznenađenje je priredila i Aston Villa porazivši Bayern Munchen sa 1:0. Gol odluke zabio je Jhon Duran u 79. minuti.

Nogometaši Lillea i Aston Ville priredili su velika iznenađenja u susretima 2. kola Lige prvaka porazivši aktualnog europskog prvaka Real Madrida i Bayern Munchen sa po 1-0.

Aktualni europski prvak Real Madrid pretrpio je prvi poraz u posljednjih 36 utakmica u svim natjecanjima nakon što je u susretu 2. kola izgubio od Lillea.

Premda je "Kraljevski klub" dominirao, presudio je pogodak Jonathana Davida iz jedanaesterca u sudačkoj nadoknadi prvog dijela.

Prvi je zaprijetio "Kraljevski klub", u 6. minuti je Vinicius Junior imao lijepu prililu, ali je slabo pucao. U još boljoj situaciji našao se Endrick u 19. minuti, no domaći vratar Lucas Chevalier je odlično reagirao. Lille je uzvratio u 26. minuti, Jonathan David je nakon ubačaja pucao glavom no Andrij Lunin je obranio, lopta se odbila do napadača Lille koji je ponovo pucao, no Lunin je uz pomoć vratnice još jednom spasio Realova vrata.

Modrić ušao u nastavku

No, niti Lunin nije mogao ništa u sudačkoj nadoknadi. Eduardo Camavinga je igrao rukom u kaznenom prostoru, ali sudac Maurizio Mariani nije reagirao. Međutim, nakon poziva iz VAR sobe pogledao je snimklu i promijenio odluku. David je bio siguran pogodivši za 1-0.

U nastavku susreta Real je pritiskao, no Lucas Chevalier je branio sjajno. Luka Modrić je za Real igrao od 57. minute.