You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

08.09.2024 03:13:52

EVO O ČEMU SE RADI

Hrgović primio nekoliko ilegalnih udaraca? Društvenim mrežama kruži teorija, izdvojili su jedan detalj

Filip Hrgović poražen je od Daniela Duboisa u osmoj rundi tehničkim nokautom.

Daniel Dubois porazio je našeg Filipa Hrgovića u Rijadu u osmoj rundi tehničkim nokautom, odnosno doktorskim prekidom.

Sudac je odlučio prepustiti doktoru stvari u ruke, posjekotine na Filipovom licu su bile poprilično teške i on se odlučio da je vrijeme za kraj meča. Dubois je tako došao do IBF-ovog privremenog pojasa nekoliko mjeseci prije 27. rođendana.

Naš Filip je pokazao širok repertoar udaraca, raznovrsnost, dobro kretanje i preciznost, ali tek u nekoliko prvih rundi. Dubois je polako podizao tempo, da bi na početku sedme runde potpuno preuzeo kontrolu i zamalo klasično nokautirao 32-godišnjeg Hrvata.

No, zanimljiv detalj izdvojili su dežurni na društvenim mrežama. Naime, nekoliko puta je Dubois bio u bliskom kontaktu s Hrgovićem, izgledalo je kao da ga je u klinču udario glavom kod prve posjekotine iznad Filipovog desnog oka.

To je i sudac u ringu tako okarakterizirao, da bi, nešto kasnije, službeni komentator DAZN-a opovrgnuo tu tezu i potvrdio da se, ipak, radilo o udarcu koji je načeo Hrgovićevu arkadu.

Mnogi se šale na Twitteru da novi nadimak Duboisu treba biti ''Headbutt'', ali i da kopira Holyfielda takvim ''stilom''.

Sudac u ringu je upozorio Duboisa zbog ilegalnih udaraca glavom, ali stalo je samo na tome.