You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

08.09.2024 03:29:10

PRVOG DANA LIPNJA

HRGOVIĆ - DUBOIS

Ove subote na velikom boksačkom spektaklu Queensberry vs Matchroom u saudijskom Rijadu nastupa i naš Filip Hrgović, koji se bori protiv Britanca Daniela Duboisa. Detaljan tekstualni prijenos pratite na gol.hr-u.

Bit će to njegova borba karijere, no u igri neće biti pojas IBF prvaka.

Meč je to kakav Hrgović čeka već godinama, posebno otkako je krajem 2019. godine savladao Erica Molinu. Tada se vjerovalo da je spreman za iskorak prema titulu. Otad je prošlo pet godina, Filip nije došao do titule. Zapravo, došao je i do uistinu premalo jačih mečeva, no sad je dočekao svoj trenutak.

Kad počinje prijenos Hrgović - Dubois?

Glavni program večeri počinje oko 18 sati po hrvatskom vremenu. Hrgovića i Duboisa trebali bismo u ringu očekivati najranije u 21:30, no vjerojatnije oko 22 sata. 

Gdje gledati meč?

Streaming-platforma DAZN i dalje ostaje stroga što se tiče prodavanja prava pa je jedini način za legalno gledanje meča u Hrvatskoj kupnja njihova PPV prijenosa.

Što ovaj meč donosi Hrgoviću?

Filip Hrgović je prihvativši meč s Duboisom ušao u velik rizik. Vjerojatno je novac kojeg je dobio bio predobar da bi ga odbio, no poraz bi mu donio žestok udarac ambicijama da dođe do borbe za naslov i da dođe do mečeva s najboljima na svijetu.