You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

25.04.2024 22:38:05

VELIKA ODGOVORNOST

Lovren otkrio tko bi mogao naslijediti Modrića kao kapetana Vatrenih

Dejan Lovren, koji se prije mjesec dana oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, otkrio je tko bi mogao naslijediti Luku Modrića kao kapetana Vatrenih.

Ove subote igra se utakmica Hrvatske i Walesa, a Vatrene će u nove kvalifikacije za Euro 2024. povesti Modrić s kapetanskom trakom oko ruke.

U rujnu ove godine napunit će 38 godina života i sve se više priča o njegovu odlasku iz reprezentacije, ali i Real Madrida, koji mu još nije ponudio novi ugovor.

Ne potpiše li pak novi ugovor, izgledan je njegov odlazak u Saudijsku Arabiju, ali hrvatske navijače ponajviše zanima dokad će nositi kockasti dres. Izbornik Zlatko Dalić nedavno je kazao da bi volio da Luka bude s njima i na Euru 2024., koji se igra u Njemačkoj, ali sve ovisi o njemu.

Odluči li se na odlazak iz reprezentacije, ostat će prazno mjesto u središnjem redu i kapetanska traka, a Lovren je otkrio tko bi mogao biti njegov nasljednik:

"Mateo Kovačić trebao bi biti idući kapetan, ima nešto u sebi. Kako vrijeme prolazi, kako on stari, vidiš na njemu da mu se otvara taj karakterni dio", kazao je Lovren tijekom gostovanja kod Milana Stjelje u Nogometnom podcastu.