You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

23.04.2024 20:16:26

NE MOŽE BEZ REPOVA

Borussia sipa gnjev nakon ispadanja iz Lige prvaka: "Svi su vidjeli što je napravio"

Borussia Dortmund bijesna je zbog ispadanja iz Lige prvaka od Chelseaja.

Chelsea je prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Na domaćem su terenu svladali Borussiju Dortmund s 2:0 i tako nadoknadili minus od jednog pogotka iz prvog susreta, ali nakon utakmice puno se priča o suđenju.

Bluesi su drugi pogodak zabili iz kaznenog udarca, dosuđenog nakon VAR intervencije zbog Wolfova igranja rukom u kaznenom prostoru. Havertz je pucao i pogodio vratnicu, ali iz VAR sobe signalizirali su prerani ulazak igrača Borussije u kazneni prostor. 

No prvi su utrčali nogometaši londonske momčadi, što se jasno može vidjeti na snimci. Po pravilu to nije u domeni VAR-a, ali sudac Makkellie dosudio je ponovno izvođenje s bijele točke, a ovog puta Havertz je bio precizan i zabio za 2:0.

Žestoki istup nogometaša

To je razbjesnilo goste, smatraju da su oštećeni, a posebno je žestok bio Emre Can:

"Sudac je kriv za naš poraz i tu nema puno priče. Svi su vidjeli što je napravio, naravno, tko iskreno želi vidjeti", kazao je Can pa dodao:

"Mislim da je bio bezobrazan prema nama, ne razumijem zašto je ponovio kazneni udarac s obzirom na to da je bilo puno igrača u kaznenom prostoru, i to ne samo iz Borussije. 

Makkelie je imao pogrešan odnos prema nama tijekom cijele utakmice, nismo zaslužili ovakav opraštaj od Lige prvaka", rekao je veznjak njemačke momčadi.

Trener njemačke momčadi razočaran

Razočaran je bio i trener njemačke momčadi Edin Terzić:

"Teško je ovo prihvatiti, jako smo razočarani, nije nam svejedno. Bile su dvije izjednačene utakmice, u drugom dijelu probudili smo se u revanšu, ali nije bilo dovoljno", kazao je pa dodao:

"Mislim da smo zaslužili prolazak nakon ove dvije utakmice. Zato nam ovo sve teže pada. Naravno, Chelsea je imao svoje šanse i zasluženo ide dalje", zaključio je.

Također, objava njemačkog kluba na Twitteru dovoljno je rekla što misle o ponovnom izvođenju kaznenog udarca:

"Što, molim!?!"