You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

25.04.2024 03:35:55

RASULO U MADRIDU

Igrači se pobunili protiv Ancelottija, Perez se spustio u svlačionicu i gasi požar: "Posjedni Modrića i Kroosa na klupu"

Mladi igrači i Španjolci u formi iz Real Madrida žele češće igrati, a trener Ancelotti više vjeruje veteranima Modriću, Kroosu i Benzemi.

Novinari španjolske Cadene SER javljaju kako se dio svlačionice Real Madrida pobunio protiv Carla Ancelottija, a nedavno mu je u svlačionicu ušetao i Florentino Perez te savjetovao – daj mladima i Španjolcima više prilike, posjedni Modrića i Kroosa na klupu.

Real Madrid remizirao je prošlo kolo s Betisom (0:0) u Sevilli, Luka Modrić ju je preskočio zbog kartona, ali Toni Kroos igrao je od prve minute, a Realov predsjednik nije bio zadovoljan nekim trenerovim odlukama o momčadi i spustio se u svlačionicu poslije te utakmice pa posavjetovao svojeg trenera.

Dio svlačionice se pobunio

Dio svlačionice podigao je pobunu protiv njega, mladi igrači Aurelien Tchouameni i Eduardo Camavinga igraju jako malo ili ne igraju na svojim pozicijama, a Španjolci Dani Ceballos i Marco Asensio, koji su u posljednje vrijeme u ponajboljoj formi u klubu, također ne dobivaju priliku dok su raspoloženi.

Perezu se ne sviđa Ancelottijevo forsiranje veterana i savjetuje mu da Kroosa i Modrića češće uvodi s klupe, a mlade veznjake i one koji su u formi pusti igrati na prirodnim pozicijama. No Ancelotti ne odustaje i taj problem sve više iritira šefa Kraljevskog kluba. Talijanu ugovor istječe 2024. godine, ali ne osvoji li barem jedan od trofeja ove sezone, otići će.

Ancelotti i veterani moraju nešto osvojiti

Dionice u ligi ne izgledaju mu baš bajno, pa ispada kako najviše šanse ima uzeti Ligu prvaka, koja nominalno zvuči kao najteži zadatak. Ancelottiju su ovu poziciju u kojoj se sad nalazi donijeli veterani Luka Modrić i Karim Benzema

Zato ne čudi što im često ukazuje povjerenje u najvažnijim trenucima, no Realovoj mlađariji i predsjedniku koji je u njih puno uložio to se ne sviđa, a slab rezultat ove sezone u prvenstvu daje mu sve glasnije argumente da forsira smjenu generacija, a ona bi značila odlazak Ancelottija i nekog od veteranskog trojca kojem na koncu sezone istječe ugovor, Modrića, Benzeme ili Kroosa.