You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

28.03.2024 15:14:16

OPERACIJA U DOHI

Težak udarac za PSG: Kraj sezone za veliku zvijezdu!

Za Neymara je ova sezona završila. Francusko prvenstvo završava 3. lipnja, a sedam dana kasnije je finale Lige prvaka. No za pariški sastav još je dug i neizvjestan put do mogućeg finala u Istanbulu.

Brazilska nogometna zvijezda Neymar (31) morat će na operaciju desnog gležnja, zbog čega će pauzirati tri do četiri mjeseca, objavio je francuski nogometni prvak Paris Saint-Germain.

"Neymar Jr. pretrpio je nekoliko slučajeva nestabilnosti u desnom gležnju posljednjih godina. Nakon njegova posljednjeg istegnuća medicinsko osoblje PSG-a preporučilo je operaciju ligamenata kako bi se izbjegao veliki rizik od ponovnog uganuća. Svi konzultirani stručnjaci potvrdili su tu nužnost", objavio je PSG.

Brazilski majstor ozlijedio se 19. veljače u ligaškom ogledu protiv Lillea.

"Operacija će biti obavljena sljedećih nekoliko dana u bolnici u Dohi, a trebat će mu tri do četiri mjeseca prije nego što se može vratiti treninzima s momčadi", dodali su s Parka prinčeva.

To znači da je za Neymara ova sezona završila. Naime, francusko prvenstvo završava 3. lipnja, a sedam dana kasnije je finale Lige prvaka. No za pariški sastav još je dug i neizvjestan put do mogućeg finala u Istanbulu.

PSG u srijedu očekuje uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu. U prvom susretu Bayern je u Parizu slavio s 1:0.