You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

25.04.2024 10:53:00

DOBRE VIJESTI

Ancelotti dao svoje mišljenje o Modrićevoj budućnosti: Sad je jasno što on želi

Luka Modrić bi se trebao umiroviti u Real Madridu, smatra Carlo Ancelotti.

Trener europskog prvaka Real Madrida Talijan Carlo Ancelotti smatra da bi 37-godišnji hrvatski veznjak Luka Modrić trebao završiti karijeru u tom španjolskom klubu.

Španjolske novine El Mundo izvijestile su u srijedu da Saudijska Arabija, koja se nada domaćinstvu Svjetskog prvenstva 2030. godine, želi dovesti u tamošnju ligu Modrića i napadača Karima Benzemu kojima ugovor istječe za pet mjeseci.

Ancelotti je na konferenciji za medije upitan što bi savjetovao toj dvojici igrača koji čitavo desetljeće igraju za Real Madrid.

"Ne znam…Prvo ne mislim da bi došli mene tražiti savjet. No legenda Real Madrida treba ostati u klubu, završiti karijeru ovdje. To je moje mišljenje. Govorimo o dvije legende našeg kluba", izjavio je Ancelotti u klupskom centru na sjeveru Madrida.

Modriću i legendama istječu ugovori

Modrić i 35-godišnji Benzema su među šestoricom nogometaša "Kraljevskog kluba" kojima ugovor istječe 30. lipnja. Klub je poručio da će na kraju sezone, temeljem uspjeha momčadi i forme u kojoj budu ti igrači, odlučiti o eventualnom produženju ugovora.

Modrić, koji od kolovoza 2012. godine nosi bijeli dres španjolskog prvaka, više puta je ponovio kako mu je želja završiti karijeru na Santiago Bernabeu.

"Saudijska Arabija je kontaktirala osobe bliske Sergiju Ramosu, Luki Modriću i Karimu Benzemi kako bi im ponudila mogućnost završetka igračke karijere u toj zemlji"," izvijestio je El Mundo ne navodeći izvor informacije.

"Službeni predstavnici Saudijske Arabije posljednjih su tjedana izašli s početnom ponudom prema kojoj bi svaki od te trojice igrača potpisao ugovor na dvije godine te zaradio ukupno 60 milijuna eura neto, odnosno 30 milijuna eura neto po sezoni," dodale su te novine sa sjedištem u Madridu.

Saudijci žele ojačati kandidaturu 

Nije navedeno u kojem bi od 16 klubova saudijske lige zaigrali ti igrači s više osvojenih pehara Lige prvaka.

Vijest se pojavila nakon što je bivši najbolji igrač svijeta, Cristiano Ronaldo, otišao iz Manchester Uniteda pa prije mjesec dana potpisao ugovor sa saudijskim Al-Nassrom. Taj je klub osvojio devet naslova prvaka te naftom bogate zemlje.