You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

28.03.2024 12:01:23

KAPETAN ODLUČIO KAPETANSKI

Chelsea je napokon uspio nadmašiti Barcelonu za jednog igrača

Chelsea je uspio zadržati kapetana u svojim redovima te će on čak potpisati novi ugovor.

Čini se kako Barcelona ovog ljeta ipak neće uspjeti ispuniti sve svoje transfer želje, a isto tako neće uspjeti Chelseaju preoteti baš svakog igrača, bilo iz njihovog kluba ili nekoga koga su oni poželjeli akvizirati.

Naime, nakon višetjednih pregovora, u kojem ga je Barcelona otvoreno vabila, a on osobno klubu iznosio želju za odlaskom, Cesar Azpilicueta ostat će članom londonskih plavih čiju već tri sezone nosi kapetansku vrpcu.

U klubu je od 2012. godine

Ugovor koji ima do idućeg ljeta također će produžiti do ljeta 2024. godine te svakako ostati na raspolaganju Thomasu Tuchelu. Tako će ovaj nogometaš, koji krajem ovog mjeseca puni 33 godine, nastaviti vjernost klubu kojeg je pristupio još 2012. godine.

To je svakako jedna bitna pobjeda Chelseaja nad Barcelonom i svojevrsni mir u kući pred početak sezone. Što se tiče transfea, Chelsea tu još nikako nije gotov, a očekuje se da bi im trebao pristupiti Marc Cucurella. O njemu se već jučer pisalo kao potvrđenom transferu, ali Brighton je to opovrgnuo.

Sve u svemu, Chelsea će svoju momčad svakako kompletirati posljednji od velike šestorke, a kako će to izgledati i hoće li ih koštati, saznat ćemo tijekom sezone.