You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

28.03.2024 10:08:44

JESI LI IZGUBILI KOMPAS?

Chelsea plaća basnoslovnu cifru za možda nepotrebnog igrača samo da bi pokvarili planove Cityju!?

Marc Cucurella mogao bi u velikom preokretu završiti kao igrač Chelseaja.

Kaotična priča ovosezonskog transfer roka za Chelsea mogla bi se nastaviti jednom naoko nepotrebnom akvizicijom.

Naime, nakon što su bez nekoliko igrača ostali tako što im ih je "preotela" Barcelona, londonski plavi okrenuli su se nekim drugim metama, a ova posljednja je zapravo velike iznenađenje, posebno uz informacije kako je posao blizu završetka.

50 milijuna funti za igrača koji im ne treba?!

Chelsea bi, kako javlja Fabrizio Romano, trebao uskoro sve dogovorili s lijevim bočnim braničem Brightona, Marcom Cucurellom. I to ne bi bilo ništa čudno da spomenuti Španjolac od početka prijelaznog roka nije na meti Manchester Cityja.

Cucurella je također vrlo zainteresiran za odlazak kod Pepa Guardiole, no Brighton nije spreman prihvatiti 40 milijuna fuinti, a iz Cityja su već potvrdili kako nemaju namjeru ponuditi niti funtu više.

Zato je tu Chelsea, koji će ponuditi 50 milijuna. I ne bi to bilo ništa čudno da oni na spomenutoj poziciji već nemaju dva vrhunska igrača. Posebno se tu misli na Bena Chilwela, kojeg su prije dvije godine platili tek nešto manje, a koji je uzvratio sjajnim partijama. Nažalost, dojam su pokvarile ozljede zbog kojih je veliki broj utakmica propustio.

Drugi lijevi bočni je nimalo manje impresivni Marcos Alonso. Ovaj ofenzivno potentni bek možda ipak ne bude još dugo dio Chelseaja, budući da postoji velika želja Barcelone za njegove usluge.

Inače, Španjolac je u Brighton stigao prošle sezone te je nakon sjajnih partija proglašen najboljim igračem kluba.

No, je li pored svega Cucurella ipak vrijedan takve ponude, posebno ako znamo kakva panika u klubu vlada po pitanju stoperskih pozicija? Ili se radi samo o tome da oni barem nekome, u ovom slučaju Cityju, rade ono što Barcelona ovog ljeta radi njima?

Sve u svemu, nije lako onima koji se bave transfer politikom Chelseaja, a još manje njihovim navijačima koji sve to prate.