You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

28.09.2022 21:59:04

NIJE OTKRIO DETALJE

Predsjednik Barcelone ispalio "bombu": Messi se vraća kući?!

Lionel Messi napustio je Barcelonu prošlog ljeta i kao slobodan igrač potpisao za PSG.

Predsjednik nogometnog giganta Barcelone Joan Laporta rekao je da bi volio vidjeti Argentinca Lionela Messija da završi karijeru u dresu tog kluba.

Nakon što su pojedini španjolski mediji ovog tjedna objavili da je trener Barcelone Xavi tražio od uprave kluba da prouči mogućnost povratka Argentinca, Laporta je u četvrtak u New Yorku pojasnio da je to samo želja koju bi želio ostvariti.

Dodao je da nikakva procedura u tom smislu nije pokrenuta.

"Messijevo vrijeme u Barci nije završilo onako kako smo željeli", objasnio je Laporta, posebno misleći na "ekonomske razloge" koji su doveli do njegovog odlaska u Paris Saint-Germain nakon 16 godina u Kataloniji.

"Mislim da Barça ima moralni dug prema Messiju. Voljeli bismo da završi karijeru u dresu Barcelone i da dobije ovacije na svim poljima. Nadamo se da ćemo tu želju pretvoriti u stvarnost", rekao je.

Leo Messi, koji se pridružio PSG-u prije godinu dana nakon što je u suzama napustio Barcelonu, imao je tešku prvu sezonu u Parizu sa samo 11 postignutih golova u 34 utakmice, daleko od njegovih uobičajenih standarda.

Messi ima još godinu dana ugovora, ali i opciju da u Parizu ostane dodatnih 12 mjeseci.