You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

25.04.2024 22:03:20

IZ SERIE A

Atletico krenuo u šoping: Ne žele Ronalda, doveli su zamjenu za Vrsaljka i iskrcali veliki iznos

Nahuel Molina 24-godišnji je desni bek, novi igrač Atletico Madrida.

Argentinski nogometaš Nahuel Molina potpisao je petogodišnji ugovor s Atleticom, objavio je madridski klub.

Talijanski mediji objavili su da je Atletico platio odštetu Udineseu od oko 27 milijuna eura za prvo pojačanje Colchorenosa u ljetnom prijelaznom roku.

Molina je u Udinese stigao iz Boca Juniorsa 2020. godine, a za talijanski je klub odigrao 67 utakmica u svim natjecanjima. Za argentinsku reprezentaciju odigrao je dosad 17 utakmica.

Argentinac je zapravo zamjena za hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka kojem je ovog ljeta istekao ugovor i koji je potpisao za Olympiacos.

Inače, Atletico se proteklih dana spominjao kao iduća destinacija ni manje ni više nego Cristiana Ronalda. Portugalac više ne želi igrati za Manchester United i traži novi klub, odbili su ga već Bayern, Chelsea i PSG pa se pojavila opcija s Atleticom, ali navijači madridskog kluba brzo su reagirali, pohitali na treninge prve momčadi s jasnim porukama dali do znanja da ne žele u klubu vidjeti nekadašnju zvijezdu omraženog im Real Madrida.

U takvim okolnostima, jasno je da čelnici Atletica ne žele ići u realizaciju transfera, jer nitko ne želi imati toksičnu atmosferu i oko kluba, a baš takva bi, nema sumnje, bila na tribinama stadiona Wanda Metropolitano da je Ronaldo potpisao za njih.