You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

29.03.2024 10:53:41

SPEKTAKULARNO

Novi rimski car je došao u grad: Dybala od navijača Rome dobio rijetko viđeni doček

Sinoć je Paulo Dybala po prvi put izašao u dresu Rome pred navijače tog velikog talijanskog kluba.

Ovog ljeta bilo je nekoliko velikih imena koji su mogli u novi klub otići bez odštete, no svakako je jedan od najtraženijih bio Paulo Dybala. 28-godišnji Argentinac napustio je Juventus unutar svog "primea" pa ne čudi što je gotovo svaki značajniji talijanski, ali i engleski prvoligaš, bacio udicu na njega.

On je na kraju odabrao Romu, klub koji neće ove sezone nastupati u Ligi prvaka, ali klub koji mu je ponudio većinu stvari koje je tražio. I samim time je oduševio vodstvo, ali i brojne navijače svog novog kluba.

Doček dostojan rimskog cara

Koliko im takvo jedno pojačanje znači, dokazalo se i službenim predstavljanjem kakvo mu je klub organizirao, a na kakvom su se pojavili deseci tisuća navijača, željni prvi put vidjeti Paula u dresu njihovog voljenog kluba.

Predstavljanje je organizirano u rimskoj četvrti EUR, odnosno ispred zgrade Palazzo della Civiltà Italiana, iz koje se Dybala zapravo svima ukazao.

A ako vas zanima cijeli spektakl Dybalinog prestavljanja, koji je donio prekrasan svjetlosni performans te još neke zanimljive scene, pogledajte cijelu snimku koju je Roma objavila na svom YouTube kanalu (na dnu teksta).

Nakon ovakvog dočeka Paulo bi mogao imati posebnu motivaciju, ali i pritisak da opravda sva očekivanja s kakvima je u Romu došao. Srećom, tu je Jose Mourinho, trener koji većinom iz igrača zna izvući ono najbolje.

Navijači Rome kažu kako je Francesco Totti posljednji rimski car. Dybala ga naravno neće nadmašiti, no približavanje brojkama iz Tottijevih sezona bi navijače i više nego zadovoljilo.