You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

19.04.2024 11:06:29

TEŠKO IZBORENA POBJEDA

Vidno zadovoljan Čačić jasno poručio: ''Ovakva pobjeda diže samopouzdanje, vjerujem da ćemo u Bugarskoj biti bolji''

Ante Čačić prokomentirao je pobjedu Dinama 0:1 nad Škupijem.

Ante Čačić ipak na kraju krajeva može biti zadovoljan s prikazanim, iako je u nekoliko trenutaka Dinamo teško živio, a svi znamo koliki je favorit bio nakon ždrijeba kada su ih kuglice spojile s makedonskim prvakom.

''Čestitam igračima, prvi cilj smo ostvarili. Teška utakmica u teškim uvjetima, nastojali smo dominacijom doći do rezultata, imali šanse već u prvom poluvremenu. Ali, teško je bilo igrati protiv Shkupija, imaju dobru dubinsku loptu, skok, ali nisu imali veću priliku za gol. Kad se pogledaju obje utakmice zasluženo idemo dalje'', rekao je Čačić.

Upitan je Čačić smatra li da se Dinamo malko i uplašio Škupija nakon prvog dvoboja.

''Ne znam zašto mislite da smo bili uplašeni. Bilo je nervoze, ali ako gledate svih 90 minuta, imali smo šanse i u prvom dijelu, u drugom dijelu mogli imati i veće vodstvo, nismo zabili. Ali, začetak je sezone, moramo igrati na mišiće, nismo još u optimalnom stanju, u kojemu ćemo biti već protiv Ludogoreca. Ademi? Važan igrač, njegov učinak je bio odličan u ove dvije utakmice, dva gola i asistencija. Petković je odigrao dobro u fazi obrane'', odbrusio je Ante.

U Bugarskoj moraju biti bolji žele li Ligu prvaka

A sad Ludogorec, stari poznanik, što očekujete od Bugara, kakve su šanse Dinamu za prolaz?

"Imamo povijest s Ludogorecom, ja sam bio na klupi prije 10 godina, bilo je dosta sreće, radilo se o dobroj momčadi. Nakon toga u su bili bolji od Dinama u Europskoj ligi, sad ćemo igrati treći put. Ja sam optimist, imamo kadar koji će biti drugačiji za osam dana i ovakva pobjeda diže samopouzdanje. Ovo nam je bio imperativ, stvorilo se i malo nervoze, ali napravili smo ono po što smo došli. Da, vjerujem da ćemo u Bugarskoj biti bolji.", zaključio je strateg modrih.