You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

29.03.2024 03:17:31

SLETIO AVIONOM

Cristiano Ronaldo stigao na razgovore, uskoro će sve biti poznato?

Cristiano Ronaldo ima ugovor s Manchester Unitedom do ljeta 2023. godine.

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo vratio se na Otok. Sletio je večeras avionom u Manchester kako bi razgovarao s čelnicima Uniteda o budućnosti.

Već ranije je poručio da želi napustiti Old Trafford i otići u klub koji igra Ligu prvaka, zbog čega je njegov supermoćni agent Jorge Mendes već stupio u kontakt s brojnim europskim velikanima.

No portugalska zvijezda dobila je tri odbjenice, ne žele ga Bayern, Chelsea i PSG, ali ga želi jedan španjolski velikan, Atletico Madrid koji traži udarnu napadačku iglu.

Portugalac, po svemu sudeći, ne bi imao ništa protiv povratka u španjolsku prijestolnicu, a glasine o eventualnom transferu u Atletico "pojačala" je njegova odabranica Georgina Rodriguez, i to jednim potezom na Instagramu.

Georgina pokrenula glasine o transferu

Počela je pratiti Simeonovou suprugu, Carlu Pereyru na Instagramu, a španjolski su navijači to protumačili kao znak da se ozbiljno razgovara o transferu u Atletico.

Zbog toga se s velikim zanimanjem prati sastanak u Manchesteru na kojem bi se Ronaldo trebao sastati i s novim trenerom Erikom ten Hagom koji pak inzistira na njegovom ostanku.

Hoće li ga novi trener privoljeti na ostanak u engleskom nogometu, tek ćemo saznati, ali ugledni Athletic tvrdi da bi Ronaldo, nakon razgovora, trebao donijeti odluku - ostaje li u Unitedu ili odlazi u novi klub.

U svakom slučaju, pred nama su jako zanimljivi dani...